Op zoek naar een koper voor je mobilhome?

Wij staan garant voor een snelle en zorgeloze afhandeling van de verkoop. Wij kopen je mobilhome in de staat waarin hij zich bevindt, ook zonder keuring. U ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend een bod. Indien u akkoord gaat, bent u bij ons zeker van een snelle en veilige verkoop.

Hoe werkt het?

Camper gegevens

Meld uw mobilhome binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

Nu aanmelden

Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie

Sluit de deal

Uw mobilhome wordt eerst betaald, nadat je de betaling hebt ontvangen, wordt deze door ons opgehaald. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel.

Nog vragen?

Wanneer je verkoopt aan wij-kopen-mobilhomes.be, dan krijg je een eerlijke prijs. Je hoeft zelf niet verder te zoeken naar een koper. Je bent zeker van een snelle uitbetaling, zonder verdere zorgen. Wij kopen je camper in de staat waarin deze zich bevindt, zonder verdere vragen achteraf.

 

Vragen over het verkopen van uw camper?

Wat zijn de kosten?

Het aanbieden van uw camper is gratis en geheel vrijblijvend! Met uw gegevens wordt discreet omgegaan.

Zijn er ook voorwaarden?

Nee, Wij-Kopen-Mobilhomes.be maakt het u zo makkelijk mogelijk. Er zijn dus geen voorwaarden of kosten.

Is er een koopovereenkomst aanwezig?

Uiteraard, bij akkoord van beide partijen zal er tijdens de bezichtiging een verkoopovereenkomst in samenspraak met u worden opgesteld.

Wordt mijn camper opgehaald?

Ja, deze wordt door ons opgehaald (uiteraard nadat u de betaling hebt ontvangen) waardoor u er geen zorgen of omkijken meer naar heeft.

Wij kopen mobilhomes

Verkoop uw Mobilhome veilig, betrouwbaar en snel

Als u de Mobilhome bij ons aanbiedt zit u nergens aan vast. Alles is geheel vrijblijvend.

Ook na het verkopen van uw Mobilhome, Kampeerwagen of Camper aan Wij-Kopen-Mobilhomes.be zit u nergens aan vast. U bent niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de Mobilhome na verkoop. Wij gaan altijd zo eerlijk mogelijk te werk bij het kopen en verkopen van uw Mobilhome, de verkoop van uw camper of de verkoop van uw Kampeerwagen. Veilig jouw mobilhome verkopen is soms lastiger dan het lijkt. Het is van belang om hier een betrouwbare partner in te vinden. Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor het verkopen van uw camper, kampeerwagen, mobilhome of alle andere relevante alternatieven!

Naar het formulier

Wat andere zeggen

“Uitgebreide uitleg gekregen hoe ze juist te werk gaan. Al onze vragen werden vriendelijk beantwoord. Wij hebben onze tijd genomen om te overleggen, geen drukte. Wij zijn alvast tevreden onze mobilhome is van de eerste keer verkocht 🙂 “

“Vlotte afhandeling van de verkoop van mijn mobilhome aan de prijs die ik wou. vriendelijk en bekwame kopers.Alvast bedankt!”

“correct bod ontvangen , verkoop goed en snel afgerond. een aanrader “

“Uitzonderlijk goede en professioneel bedrijf. Vriendelijke en correcte kopers, op tijd en dat stel ik erg op prijs.”

“Uitzonderlijk goede en professioneel bedrijf. Vriendelijke en correcte kopers, op tijd en dat stel ik erg op prijs. “

“mijn mobilhome aan deze firma verkocht. Keurig alles afgehandeld – ZEER TEVREDEN !!!”

“zijn de zelfde dag nog langs gekomen. Duidelijke communicatie. Op een uurtje was de wagen gecheckt, verkoopsovereenkomst ingevuld en alles overlopen. We konden direct onze mobilhome missen en het afgesproken bedrag stond meteen op onze rekening zoals afgesproken. Top service!”

“mijn mobilhome aan deze firma verkocht. Keurig alles afgehandeld – ZEER TEVREDEN !!!”